tag:blogger.com,1999:blog-2349444776770351682.post6360811028693443449..comments2024-03-28T10:19:23.135+01:00Comments on In cooking we trust: Pieczone kacze udka z rozmarynem, szalotkami i sosem z żurawiny i granatuTynahttp://www.blogger.com/profile/16866833654729770565noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-2349444776770351682.post-1777514885290422612014-07-26T14:09:37.743+02:002014-07-26T14:09:37.743+02:00Upiekłam,wyszły całkiem dobre,szczególnie córce sm...Upiekłam,wyszły całkiem dobre,szczególnie córce smakowały,rozmaryn nadał niepowtarzalny smak.Pokusiłam się je upiec w rękawie i były soczyste,bardzo polecam ten przepis.<br />Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2349444776770351682.post-57517533672585573672012-12-16T13:55:59.107+01:002012-12-16T13:55:59.107+01:00kaczka ciagnie do slodyczy na talerzu, napewno sma...kaczka ciagnie do slodyczy na talerzu, napewno smaczne :)Francuskie podróże kulinarne i nie tylkohttps://www.blogger.com/profile/04252248428104818377noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2349444776770351682.post-85579063092738105572012-12-16T13:31:59.786+01:002012-12-16T13:31:59.786+01:00bardzo ciekawa propozycja!
w sumie nigdy nie jadła...bardzo ciekawa propozycja!<br />w sumie nigdy nie jadłam kaczki, a ten przepis baaaaardzo zachęca ;)<br /><br />PS Dodaj go mojej akcji na durszlaku "Egzotyka zimową porą" ;)<br /><br />Pozdrawiam!Smakiem Pisanyhttps://www.blogger.com/profile/12318859660761431207noreply@blogger.com