tag:blogger.com,1999:blog-2349444776770351682.post7965776835941386129..comments2024-03-28T10:19:23.135+01:00Comments on In cooking we trust: Chutney pomidorowyTynahttp://www.blogger.com/profile/16866833654729770565noreply@blogger.comBlogger7125tag:blogger.com,1999:blog-2349444776770351682.post-31521167658076439212016-07-09T11:22:40.855+02:002016-07-09T11:22:40.855+02:00W ostateczności tak, ale lepiej ze zwykłych polnyc...W ostateczności tak, ale lepiej ze zwykłych polnych, takich bardziej "mięsistych" Tynahttps://www.blogger.com/profile/16866833654729770565noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2349444776770351682.post-20110369656419465592016-07-09T11:21:56.195+02:002016-07-09T11:21:56.195+02:00W ostateczności tak, ale lepiej ze zwykłych polnyc...W ostateczności tak, ale lepiej ze zwykłych polnych, takich bardziej "mięsistych" Tynahttps://www.blogger.com/profile/16866833654729770565noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2349444776770351682.post-30722359445187850362016-07-07T21:08:01.571+02:002016-07-07T21:08:01.571+02:00a czy można zrobić z pomidorków koktajlowych, cher...a czy można zrobić z pomidorków koktajlowych, cherry?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2349444776770351682.post-58697180596926203592014-09-08T15:02:43.580+02:002014-09-08T15:02:43.580+02:00Ja zrobiłam coś podobnego w tym roku: dżemik pomid...Ja zrobiłam coś podobnego w tym roku: dżemik pomidorowy z imbirem, chilli, czosnkiem i anyżem. Twój chutney bardzo mi się podoba. Zapraszam do dodania przepisu do mojej akcji Warzywa psiankowate 2014 :)mopswkuchnihttps://www.blogger.com/profile/06300750631941667260noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2349444776770351682.post-12860289061043288042014-09-05T20:25:50.071+02:002014-09-05T20:25:50.071+02:00na pewno smaczne:)na pewno smaczne:)Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/08385146100366861537noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2349444776770351682.post-10364638944522866982014-09-05T18:39:57.168+02:002014-09-05T18:39:57.168+02:00Cieszę się, że przepis się spodobał! Skórek właści...Cieszę się, że przepis się spodobał! Skórek właściwie nie czuć, ale oczywiście można je zdjąć :) Pozdrawiam!Tynahttps://www.blogger.com/profile/16866833654729770565noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2349444776770351682.post-50558366672233569002014-09-05T18:14:35.316+02:002014-09-05T18:14:35.316+02:00muszę koniecznie zrobić! jednak pomidory sparzę i ...muszę koniecznie zrobić! jednak pomidory sparzę i obiorę ze skórki, nienawidzę w potrawach pływających skórek z pomidora i papryki! pozdrawiamAnonymousnoreply@blogger.com